Rólunk

Budapesti fogászati szakrendelőnk immáron 10 éve fogadja a vendégeket. Köszönjük a rengeteg megtisztelő bizalmat pácienseink részéről. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nemcsak közvetlen környezetünk szolgálatában állhatunk. A színvonalas betegellátás, a minden igényt kielégítő, modern eszközpark, a jól megközelíthető, otthonos környezet és – nem utolsó sorban – az ehhez kapcsolódó korrekt árak hamar népszerűvé tették rendelőnket.

Dr. Horváth Péter - Fogszakorvos, a Horváth Dental vezetője

Dr. Pongrácz Judit - Fogszabályozó szakorvos, Fog és szájbetegségek szakorvosa

Keresztes Izabella - Szájhigiénikus, fogászati asszisztens

Magyar Dóra - Szájhigiénikus, fogászati asszisztens

 

Birkás János - Fogtechnikus mester

Bárány Marcell - Fogtechnikus mester

Dr. Békési Kitti - Kisegítő szájsebész kollegina

Nagy Zsófi - Kisegítő asszisztens kollegina

 

 

Dr. Horváth Péter          H-Cs 10-18h

1980-ban születtem Nagykanizsán. Diplomámat 2004-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 23 évesen ekkor egyike voltam az ország tíz legfiatalabb orvosának.

Rezidensi gyakorlatomat neves, esztétikai fogászatra szakosodott magánrendelőkben és a Rókus Kórház Szájsebészeti osztályán töltöttem.

2007-ben szakvizsgáztam Fogpótlástanból és Fogmegtartó kezelésekből melynek segítségével a legnehezebb helyzetekben is tudunk fogpótlást készíteni és a legreménytelenebb fogakat is nagy sikerrel meg tudjuk menteni.

Elkötelezett híve vagyok a bizonyításon alapuló (evidence-based) fogászati ellátásnak (és alkalmazásának a mindennapi gyakorlatban), emiatt rendszeresen olvasom a külföldi szakmai folyóiratokat, valamint folyamatosan részt veszek konferenciákon és képzéseken.

Érdeklődési területeim: Minimál invazív és Adhezív fogászati ellátás, Biomimetika, Endodoncia, Implantológia. Az elmúlt években kezdtem el foglalkozni Bazális implantológiával és Azonnali terheléssel fogbeültetések kapcsán.

A jó funkción és esztétikán kívül igen fontosnak tartom azt is, hogy a páciens kezelése nyugodt, várakozás- és fájdalommentes környezetben történjen, lehetőleg még az érzéstelenítő beadását se érezze.

Szabadidőmet igyekszem egészségcentrikusan tölteni. Vízilabdázom, sziklát mászom és emellett futok, búvárkodom, hegyet mászom.

 

 

Dr. Pongrácz Judit         H-P 14-20h

+36 20 331 6387

 

 

 

Keresztes Izabella

 

 

 

 

Magyar Dóra

 

 

 

 

 

 

  

Birkás János

Medplan Kft.

1088 Bp, Szentkirályi u. 40, III.em

+ 36 70 503 5368

 

 

Bárány Marcell

1991-ben végeztem a fogtechnikusi szakiskolát. 1992-től lehetőségem volt Németországban, Pforzheimban több hónapot eltöltenem, Dr. Frank Tanzer magas szintű fogászati praxisában. Ott főként a kerámiázást tanultam, de emellett lehetőségem volt foglalkozni arany hidak, inlay-k, keményműanyag leplezésű hidak, kombinált munkák készítésével is.

Fő területem ezzel együtt a kerámia maradt, főleg mióta részt vettem Prof. Asami Tanaka mesterkurzusán, aki egy egész más szemlélettel ajándékozott meg ezen a területen.

Tíz év után jött el az önállósodás ideje, miután 2003-ban létrejött a marCeram, a Bárány Marcell Labor.

Mivel szakmánk, a fogászat, folyamatosan, szinte napról napra változik, kollegáimmal minden lehetőséget megragadunk szakmai továbbfejlődésünk érdekében. Ezért évente több szakmai kiállításon és továbbképzésen veszünk részt, és az ott látottakat megpróbáljuk minél előbb átültetni a hétköznapi gyakorlatba. Fő irányunk a fémmentes kerámia pótlások a legújabb CIRKON ill. TURKOM anyagok alkalmazásával!

Nem mennyiségre, inkább minőségre törekszünk.

Laborunk könnyen megközelíthető, természetes fényű és világos. Ez megkönnyíti, hogy esetenként a fogszín nézést nálunk, a laborban végezzük el, ahol így a páciens egyéb igényeit is megismerve, azokat és a lehetőségeket mérlegelve, egy pontosabb, esztétikusabb munkát tudunk készíteni.

1016 Bp, Krisztina Krt. 71.

+ 36 30 370 8741

www.marceram.hu

 

 

 

A VISZONT LÁTÁSRA! :)