Rólunk

Budapesti fogászati szakrendelőnk immáron 10 éve fogadja a vendégeket. Köszönjük a rengeteg megtisztelő bizalmat pácienseink részéről. Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nemcsak közvetlen környezetünk szolgálatában állhatunk. A színvonalas betegellátás, a minden igényt kielégítő, modern eszközpark, a jól megközelíthető, otthonos környezet és – nem utolsó sorban – az ehhez kapcsolódó korrekt árak hamar népszerűvé tették rendelőnket.

Dr. Horváth Péter - Fogszakorvos, a Horváth Dental vezetője

Keresztes Izabella - Szájhigiénikus, fogászati asszisztens

Dr. Békési Kitti - Szájsebész kollegina

Birkás János - Fogtechnikus mester

Bárány Marcell - Fogtechnikus mester

 

 

Dr. Horváth Péter          K-Cs 10-20h

1980-ban születtem Nagykanizsán. Diplomámat 2004-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 23 évesen ekkor egyike voltam az ország tíz legfiatalabb orvosának.

Rezidensi gyakorlatomat neves, esztétikai fogászatra szakosodott magánrendelőkben és a Rókus Kórház Szájsebészeti osztályán töltöttem.

2007-ben szakvizsgáztam Fogpótlástanból és Fogmegtartó kezelésekből melynek segítségével a legnehezebb helyzetekben is tudunk fogpótlást készíteni és a legreménytelenebb fogakat is nagy sikerrel meg tudjuk menteni.

Elkötelezett híve vagyok a bizonyításon alapuló (evidence-based) fogászati ellátásnak (és alkalmazásának a mindennapi gyakorlatban), emiatt rendszeresen olvasom a külföldi szakmai folyóiratokat, valamint folyamatosan részt veszek konferenciákon és képzéseken.

Érdeklődési területeim: Minimál invazív és Adhezív fogászati ellátás, Biomimetika, Endodoncia, Implantológia. Az elmúlt években kezdtem el foglalkozni Bazális implantológiával és Azonnali terheléssel fogbeültetések kapcsán.

A jó funkción és esztétikán kívül igen fontosnak tartom azt is, hogy a páciens kezelése nyugodt, várakozás- és fájdalommentes környezetben történjen, lehetőleg még az érzéstelenítő beadását se érezze.

Szabadidőmet igyekszem egészségcentrikusan tölteni. Vízilabdázom, sziklát mászom és emellett futok, búvárkodom, hegyet mászom.

 

  

 

 

Keresztes Izabella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Birkás János

Medplan Kft.

1088 Bp, Szentkirályi u. 40, III.em

+ 36 70 503 5368

 

 

Bárány Marcell

1991-ben végeztem a fogtechnikusi szakiskolát. 1992-től lehetőségem volt Németországban, Pforzheimban több hónapot eltöltenem, Dr. Frank Tanzer magas szintű fogászati praxisában. Ott főként a kerámiázást tanultam, de emellett lehetőségem volt foglalkozni arany hidak, inlay-k, keményműanyag leplezésű hidak, kombinált munkák készítésével is.

Fő területem ezzel együtt a kerámia maradt, főleg mióta részt vettem Prof. Asami Tanaka mesterkurzusán, aki egy egész más szemlélettel ajándékozott meg ezen a területen.

Tíz év után jött el az önállósodás ideje, miután 2003-ban létrejött a marCeram, a Bárány Marcell Labor.

Mivel szakmánk, a fogászat, folyamatosan, szinte napról napra változik, kollegáimmal minden lehetőséget megragadunk szakmai továbbfejlődésünk érdekében. Ezért évente több szakmai kiállításon és továbbképzésen veszünk részt, és az ott látottakat megpróbáljuk minél előbb átültetni a hétköznapi gyakorlatba. Fő irányunk a fémmentes kerámia pótlások a legújabb CIRKON ill. TURKOM anyagok alkalmazásával!

Nem mennyiségre, inkább minőségre törekszünk.

Laborunk könnyen megközelíthető, természetes fényű és világos. Ez megkönnyíti, hogy esetenként a fogszín nézést nálunk, a laborban végezzük el, ahol így a páciens egyéb igényeit is megismerve, azokat és a lehetőségeket mérlegelve, egy pontosabb, esztétikusabb munkát tudunk készíteni.

1016 Bp, Krisztina Krt. 71.

+ 36 30 370 8741

www.marceram.hu

 

 

 

A VISZONT LÁTÁSRA! :)