Rólunk

Budapesti fogászati szakrendelőnk immáron 10 éve fogadja a vendégeket.

Köszönjük a rengeteg megtisztelő bizalmat pácienseink részéről.

HD-22

Célunk, hogy a lehető legjobb fogászati kezelést biztosítsuk minden vendégünknek. A rendelőnkben dolgozó szakemberek igényes és egyben biztonságos fogászati megoldásokra törekszenek.

image-section-41-min.jpg
Több, mint 17 év tapasztalat

Büszkék vagyunk arra, hogy ma már nemcsak közvetlen környezetünk szolgálatában állhatunk.

Modern eszközpark

A színvonalas betegellátás, a minden igényt kielégítő, modern eszközpark, a jól megközelíthető, otthonos környezet és – nem utolsó sorban – az ehhez kapcsolódó korrekt árak hamar népszerűvé tették rendelőnket.

Figyelünk önre!

Számunkra a legkisebb panasza is nagy jelentôséggel bír, hiszen a legapróbb probléma is befolyásolhatja szervezete egészét, kihathat mindennapjaira.

dr_Horvath_Peter_2
Dr. Horváth Péter

Fogszakorvos, a Horváth Dental vezetője

1980-ban születtem Nagykanizsán. Diplomámat 2004-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 23 évesen ekkor egyike voltam az ország tíz legfiatalabb orvosának.

Rezidensi gyakorlatomat neves, esztétikai fogászatra szakosodott magánrendelőkben és a Rókus Kórház Szájsebészeti osztályán töltöttem.

2007-ben szakvizsgáztam Fogpótlástanból és Fogmegtartó kezelésekből melynek segítségével a legnehezebb helyzetekben is tudunk fogpótlást készíteni és a legreménytelenebb fogakat is nagy sikerrel meg tudjuk menteni.

Elkötelezett híve vagyok a bizonyításon alapuló (evidence-based) fogászati ellátásnak (és alkalmazásának a mindennapi gyakorlatban), emiatt rendszeresen követem a szakmai folyóiratokat, valamint folyamatosan részt veszek konferenciákon és képzéseken.

Érdeklődési területeim: Minimál invazív és Adhezív fogászati ellátás, Prémium fogtömések, Biomimetika, Endodoncia, Implantológia.

A jó funkción és esztétikán kívül igen fontosnak tartom azt is, hogy a páciens kezelése nyugodt, várakozás- és fájdalommentes környezetben történjen, lehetőleg még az érzéstelenítő beadását se érezze. Egyfajta élményfogászatot igyekszem képviselni.

Szabadidőmben igyekszem egészség centrikusan élni. Vízilabdázom, bringázom és ezek mellett sziklát és hegyet mászom.

Szerelmeim: Áron kisfiam, Adrienn, és a Specialized mountain bike-om.

pink-panther
Keresztes Izabella

Szájhigiénikus, fogászati asszisztens

Kézdivásárhelyen születtem, az asszisztensi főiskola után Budapesten szereztem meg az önálló és összetettebb munkavégzésre is alkalmas dentalhigiénikusi képesítésemet.

2012 óta töretlenül dolgozom Péterrel. Úgy érzem profi csapatot alkotunk.

Nagy sikerű kedvencem a Beyond hideg fényes fogfehérítés. Imádják a vendégeim.

Dentalhigiénikusként én végzem a rendelőben a fogkő eltávolítást, szájhigiénés polírozást és barázdazárásokat is.

Két gyermekes anyukaként különösen erős küldetésemnek érzem megtanítani pácienseinknek a helyes szájápolás fontosságát. Szeretem mikor bizalommal fordulnak hozzám, elfogadják a tanácsaimat, és a következő találkozáskor látjuk ennek a sikerét.

Dr. Békési Kitti

Szájsebész kollegina

Bárány Marcell

Fogtechnikus mester

1971-ben születtem. 20 évesen végeztem a fogtechnikusi szakiskolán. 1992-től lehetőségem volt Németországban, Pforzheimban több hónapot eltöltenem magas szintű praxisban. Fő területem a kerámia maradt, főleg mióta részt vettem Prof. Asami Tanaka mesterkurzusán, aki egy egész más szemlélettel ajándékozott meg ezen a területen. Tíz év után 2003-ban jött el az önállósodás ideje. Elindult a Bárány Marcell Labor. Mivel szakmánk, a fogászat folyamatosan, szinte napról napra változik, kollegáimmal minden lehetőséget megragadunk szakmai továbbfejlőésünk érdekében. Igyekszünk az ott látottakat a napi gyakorlatunkba beépíteni, így munkáinknál a legújabb technikákat tudjuk alkalmazni. mint például a CAD-CAM vagy a 3D nyomtatás.

Budapest, Krisztina Krt. 71.

+ 36 30 370 8741

Birkás János

Fogtechnikus mester

1975-ben születtem Budapesten. Már az óvodában is harapási sablon volt a jelem és pont a napokban döbbentem rá, hogy 25 éve indulok el reggelente fogászkodni és még mindig élvezem. Szeretem ha olyan eseteket bíznak rám, ami nehezen megoldható és szabad kezet kapok. A kedvenceim közé tartoznak a nehezen meghatározható fogszínek élethű leutánzása.

Várom a kihívásokat.

Budapest, Szentkirályi u. 40.

+ 36 70 503 5368

Fő célunk

Fő célunk a prevenció, hogy akár megelőzés céljából is szívesen jöjjön el hozzánk; továbbá hogy fájdalommentes fogmegtartó és esztétikai kezeléseinkkel helyreállítsuk az esztétikumot, a rágást, az egészséges fogínyt; megváltoztassuk korábbi rossz tapasztalatait.

Küldetésem

Elkötelezett híve vagyok a bizonyításon alapuló (evidence-based) fogászati ellátásnak (és alkalmazásának a mindennapi gyakorlatban), emiatt rendszeresen olvasom a külföldi szakmai folyóiratokat, valamint folyamatosan részt veszek konferenciákon és képzéseken.